Print indoor
@ printindoor.ro  
 
Print indoor
Upload fisiere
Galerie foto
Contact
 

Print indoor. Print de mari dimensiuni indoor. Printuri mari.                 

Print indoor

Bine ati venit la printindoor.ro,
destinatia dumneavoastra pentru
printuri indoor de mari dimensiuni, afise, postere, stickere, decor de vitrine, decor interior, reproduceri de arta, canvas print.
 

Print indoor vitrina discountPrint indoor LorealPrint indoor 'sales' vitrinaPrint indoor backlit caseta luminoasaPrint indoor backlit filme cinema
Print indoor amenajare magazin LancomePrint indoor displayuri supermarketAmenajare showroom print indoorPrint indoor amenajare magazin PUMAVitrina Adidas Print indoor
 

Print indoor - Medii de print

Print indoor inseamna calitate fara compromis.

Iata cateva din materialele pe care putem executa printuri de mari dimensiuni, cu cerneala Canon LUCIA, pe baza de pigment UV pentru aplicatii indoor. Speram ca specificatiile tehnice prezentate in cele ce urmeaza, sa va ajute in alegerea materialului adecvat aplicatiei dumneavoastra.

Print indoor / Symbio Matt Coated

 
Hartie in rola, tratata la suprafata, mata, cu un grad ridicat de alb. Este foarte neteda, rezistenta la apa, permite uscarea rapida, permite reproducerea de imagini cu densitate inalta de culoare si prezinta proprietati excelente pentru laminare.
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 90 gmp
Lungime rola: 45 m, core: 50 mm
Latime rola: 610, 914, 1067 mm
 
Gramaj: 120, 140, 180 gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Photo Matt Coated

 
Hartie foto in rola, tratata la suprafata, mata, cu un grad ridicat de alb, folosita la printarea cu cerneala pe baza de apa. Hartia este utilizata pentru aplicatiile grafice de inalta calitate, folosind rezolutii mari, imaginile obtinute fiind de o claritate deosebita. Prezinta o suprafata foarte neteda, rezistenta la apa, permite uscarea rapida, avand proprietati excelente pentru laminare. Hartia permite obtinerea unei densitati ridicate de culoare, fapt care o recomanda pentru fotografii, postere, reproduceri grafice, signaletica.
Poate fi o alternativa la hartia lucioasa sau PE.
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 180 gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Photo Gloss/Satin

 
Hartie foto in rola, lucioasa. Materialul este recomandat pentru aplicatii grafice de inalta calitate, la rezolutii mari, pentru printuri avind definitie fotografica, in culori vii, de o calitate deosebita. Stratul microporos de la suprafata permite cernelurilor pe baza de apa sa se usuce instantaneu. Hartia are proprietati de laminare foarte bune.
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 160 gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Photo Super Satin

 
Hartie foto in rola, cu finisare satinata. Materialul se preteaza aplicatiilor de inalta calitate, la rezolutii mari
(2880 dpi). Pe aceasta hartie se obtin printuri cu definitie fotografica, in culori vibrante, de o calitate deosebita. Stratul microporos de la suprafata permite cernelurilor pe baza de apa/pigment sa se usuce instantaneu. Spatele cu acoperire mata, permite imprimarea pe ambele fete. Hartia are proprietati foarte bune de laminare atat la cald cat si la rece. Aplicatii: prezentari fotografice, postere, diverse aplicatii grafice pentru targuri si expozitii, signaletica. POSM.
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 200, 240, 270 gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Photo Super Gloss

 
Hartie fotografica in rola, cu finisare lucioasa. Material destinat aplicatiilor grafice de inalta calitate, la rezolutii mari (2880 dpi). Pe aceasta hartie se obtin printuri de nivel fotografic, in culori vii. Stratul microporos al suprafetei permite cernelurilor pe baza de apa/pigment sa se usuce instantaneu. Spatele cu acoperire mata, permite tiparirea pe ambele fete. Proprietati foarte bune de laminare atat la cald cat si la rece.
Aplicatii: prezentari fotografice, postere, diverse aplicatii grafice pentru targuri si expozitii, signaletica, POSM.
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 200, 240, 270gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Matt Self-Adhesive

 
Hartie in rola tratata la suprafata mat, prevazuta cu adeziv permanent pe spate, avand grad ridicat de alb. Are o suprafata foarte neteda, este rezistenta la apa, se usuca rapid, permite reproducrea unor imagini cu densitate inalta, de culoare si are proprietati excelente pentru laminare. Acest suport este un mediu ideal pentru printarea de inalta rezolutie (1440 dpi) a diverse aplicatii grafice de interior (POSM, standuri expozitionale, afise etc.)
 
Specificatii tehnice:
 
Gramaj: 140 gmp
Lungime rola: 20 m, core: 50mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio Clear Film

 
Film transparent de poliester de 100 microni. Fata printabila este mata iar spatele are proprietati antistatice.
Acest tip de film prezinta o excelenta planeitate si stabilitate dimensionala, oferind un contrast foarte bun al imprimarii pentru reproduceri chiar si atunci cand sunt folosite densitati mari de cerneala. Uscare este instantanee dupa printare.
 
Specificatii tehnice:
 
Grosime: 100 microni
Lungime rola: 30 m, core: 50mm
Latime rola: 1067, 1270 mm

Print indoor / Symbio Matt Film

 
Film poliester mat de 90 microni. Sunt folosite pentru reproduceri de inalta rezolutie, arhitectura sau aplicatii CAD. Caracterizate printr-o excelenta planeitate si stabilitate dimensionala, aceste filme ofera un contrast foarte bun pentru reproducerile grafice chiar si atunci cand sunt folosite densitati mari de cerneala. Hartia permite uscarea instantanee dupa printare.
 
Specificatii tehnice:
Grosime: 90 gmp
Lungime rola: 30 m, core: 50 mm
Latime rola: 914, 1067 mm

Print indoor / Symbio White Opaque Film

 
Film poliester lucios opac alb de 115 microni . Are o excelenta planeitate si stabilitate dimensionala si ofera un contrast foarte bun pentru reproduceri chiar si atunci cand sunt folosite densitati mari de cerneala. Uscarea este instantanee dupa imprimare. Aplicatii: afise de Ónalta rezolutie, displayuri, signaletica pentru puncte de vanzare.
Materialul este rezistent la apa, are un grad de alb ridicat ceea permite obtinerea unei game foarte largi de culori. In plus, are proprietati excelente de laminare.
 
Specificatii tehnice:
 
Grosime: 115 microni
Lungime rola: 30 m, core: 50 mm
Latime rola: 1067, 1524 mm

Print indoor / Symbio Backlit Film

 
Film poliester backlit de 125 si 175 microni,  folosit la imprimarile de mare rezolutie pentru casete luminoase iluminate din interior. Materialul prezinta o stabilitate dimensionala mare, poate fi printat si vizualizat atat pe fata cat si pe verso. Ofera un contrast excelent imaginii chiar si atunci cand sunt folosite limite mari de cerneala, uscare rapida.
 
Specificatii tehnice:
 
Grosime: 125 / 175 microni
Lungime rola: 30 m, core: 50 mm
Latime rola: 914, 1067, 1524 mm

Print indoor / Symbio Vinyl Self-Adhesive

 
Film vinil acoperit pe verso cu adeziv permanent, folosit pentru aplicatii indoor/outdoor. Proprietatile materialului il fac apt pentru aplicarea atat pe suprafete plane cat si curbe. Recomandat echipamentelor de tip piezo si thermal inkjet care folosesc cerneluri dye sau pigment pentru imbunatatirea luminozitatii imaginilor. Datorita stratului superporos de la suprafata se obtine uscarea rapida a printurilor. Aplicatii: machete, etichete, postere etc.
Filmul poate fi indepartat folosind aer cald fara a lasa urme de adeziv pe suprafata pe care a fost aplicat. Pentru o mai mare rezistenta se recomanda laminarea.
 
Specificatii tehnice:
 
Grosime: 150 microni
Lungime rola: 20 m, core: 50 mm
Latime rola: 1067 mm

Print indoor / Symbio White Opaque PP

 
Film de polipropilena mat, opac, alb, acoperit. Ofera luminozitate si stabilitate crescute precum si rezistenta la apa, mai ales cand sunt imprimate folosind cerneluri pe baza de pigment. Potrivit pentru imprimarea pe echipamente de tip piezo si thermale care folosesc cerneluri dye sau pigment. Aplicatii: postere de mare rezolutie, signaletica pentru puncte de vanzare, pop-up display. Datorita stratului superporos de la suprafata se usuca instantaneu, are un grad de alb ridicat, este rezistent la rupere prezentand proprietati de laminare foarte bune.
 
Specificatii tehnice:
 
Grosime: 210 microni
Lungime rola: 20 m, core: 50 mm
Latime rola: 1067 mm
 
 
Producem printuri indoor de mari dimensiuni pe o gama larga de tipuri de media.
 
print indoor pe hartie foto
print indoor pe autocolant
print indoor pe polipropilena
print indoor pe panza canvas
print indoor pe backlit film
print indoor pe banner film
print indoor pe poliplan
 

vezi toate materialele →

 
 
 
 
 
 
 
 

Finante

 

Clientii nostri
 
Printuri indoor pentru Radio21 Mercedes a ales printuri mari indoor Calitate indoor pentru printuri de mari dimensiuni la Alphabank Rehau a ales printuri mari indoor Printuri indoor Europa Fm
 
Brandul DACIA a ales printuri de calitate indoor Print indoor pentur Oriflame Tusnad a ales printuri mari indoor Gres de gres a ales printuri de mari dimensiuni indoor Amenajari cu ajutorul printurilor indoor pentru Delta Design
 
ZAPP foloseste printuri de calitate indoor de la SIGN CREATIONS Steilmann a ales printindoor.ro Suntem mandri sa realizam printuri indoor pentru AMAZON. Jolidon - clientul nostru pentru printuri indoor BCR Asigurari a ales printuri indoor
 

vezi mai multi clienti →

 
©2010 Sign Creations - Print indoor

Print indoor    Comanda print indoor    Upload fisiere print indoor    Pregatirea machetei pentru print indoor    Galerie foto printuri indoor     Contact printuri indoor

Print indoor    Print indoor    Print indoor    Print indoor    Print indoor     Print indoor

  Linkuri conexe pentru printuri mari indoor:        roll-up banner / display      sisteme expozitionale      standuri expozitionale personalizate      standuri expozitionale premium      printuri mari      print  canvas,panza      printuri mari / sisteme expozitionale   

 

Marcile ce apar in printurile indoor afisate pe acest site nu ne apartin si sunt folosite doar pentru prezentarea serviciilor de print indoor.
Acest site a fost optimizat pentru keyword-urile print indoor, print de mari dimensiuni pentru aplicatii indoor, afise, postere, stickere, bannere.

Va invitam sa ne alegeti partenerul dumneavoastra pentru print indoor.